Били ли сте изпълнени горните съвети тенис, но ударите ви все още липсват?

Смятате ли, удари топката със закъснение, или липсва контрол, или се борят с разположението? Тук са още тенис съвети, които могат да помогнат. Опитайте да регулирате китката си. Ако държите ръката си назад, докато се подготвят за снимки, вие сте в състояние да се приведе в съответствие конците, така че те да се свържете с топката по-рано. По този начин Вие ще удари топката много по-рано, за контактната точка в предната част на тялото си.
Тенис съвети и трикове за Footwork

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWe’ve прекарано време за това, съвети тенис за подобряване на вашите движения; Сега помисли за тенис съвета за подобряване на вашия придвижване. Можете да си игра, без дори засилване на съда чрез подобряване на вашата ловкост и бързина.

Тенис е бързо игра, пълна с бързи, резки движения. Тренирайте съответно си придвижване. Джогинг ще ви даде издръжливост, но трябва да се развива вашата скорост. Практика спринт на къси разстояния в различни посоки – както вие ще се кандидатира на тенис корта. Sprint продължение на 15 секунди; почивка в продължение на 15 секунди; повторете.

Включване на хмел и скокове – всички движения, които ще увеличат вашата внезапна скорост. Влак себе си да тече стотици кратки състезания, а не едно дълго състезание.

Тенис съвети и трикове са само качествени съвети. Прилагане на горните съвети тенис, докато те станат подсъзнание, и вие ще откриете себе си играе на цял ново ниво.
умствено-игра-на-тенис-federerImprove Вашият Тенис Техника сега!

Ако искате да играете като професионалисти, тогава трябва да има в играта. Проверете нашата Тенис Електронните книги и да е по пътя за подобряване на всички ваши тенис удари без опити и грешки. Кликнете тук, за да подобрите Тенис

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *