За да изберете Столове Стая

От: Кенет за трапезария може да има за мен да си купи един от най-разочароващ неща. Ако закупен нов, те са индивидуално скъпо и пуснете цар откуп, ако си купите пълен комплект за следващата голяма семейна вечеря.

След като имате всички столове, какво правите с тях? Те струват толкова, колкото искате бързо да въведем всички, които купуват спирки в трапезарията на седалката. За щастие с днешните тенденции за стил, имате повече възможности, отколкото някога за трапезария с мека мебел и те не трябва да закупи 12 антични столове.

Преди да отида в опциите, нека някои насоки:

Вашите столове не се побират на вашата маса. В действителност, днес тя е по-модерен, столове, имат добавка, но не отговарят на вашата маса. Освен ако не сте столове за трапезария Ейбрахам Линкълн са наследили, като вземе решение за вашата маса за хранене първо и можете да намерите на столовете, които работят с него.
Определя колко хора трябва да седне редовно и колко хора ще запази вашата маса всъщност. Имайте предвид, където краката на масата са и колко столове поберат около масата, ако позволите на 24 инча за всеки стол.

Получавате ли достатъчно места, до максимум вашата маса или са ви достатъчно получаване на ежедневните си ястия и други опции седалки за големи събития? Ако се запазят всички столовете около масата или живота на стол до стената или допълнителните столовете двойно както столове в офиса?
Повечето от масите са стандартна височина, работа със стандартни столове за хранене, така че едно нещо, което не е нужно да се притеснявате. Въпреки това ви се измери височината на разстояние от вашата маса – разстоянието от земята до дъното на полата (вертикална релса, която минава под плота на масата), за да се гарантира, че столове, особено столове, всякакви пасват вашата маса. Вие искате най-малко 7 инча между горната част на седалката и долната част на полата за краката на вашите гости и 10 инча, ако желаете, че каза, гостите могат да се пресичат краката й.

Съвет: Ако имате един от най-големите таблици, известни като брояч или височина бар (което означава, че той има същата височина като вашата кухня брояч), вашият избор ще бъде много ограничено.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *