експлоатация на кола чистачка

Всеки автомобил се нуждае от специално внимание. Зад трябва да се притеснявате постоянно смяна на маслото, за да проверите данните на спирането и, разбира се, не следвайте чистачките забравят.

Това е само една малка подробност, но тя играе много важна роля, особено в дни Weathertop, когато пътят да хванете порой с чистачки стари или с лошо качество, не може да продължи, тъй като шофирането изключително опасно. Ето защо, трябва да се защити чистачките за подбор справяне с екстремни сериозност.

Първо проверете каучук ръба на перото, гумено-план трябва да бъде равна и гладка, без грапавини и убождане. Разбира се, чистачките чуждестранен автомобилен производител е по-скъп, а не просто ще бъде всеки, тъй като дъвка прекарват лоши големи суми пари, за да купуват нов набор от чистачки, но в действителност тя е достатъчно понякога просто пазете резервен гума. Разбира се, те не са заместител на нас чистачки, но за да се справят с работата си.

Затова тези, които не разполагат с достатъчно пари, можете просто да замени ленти гумени чистачки. Купете дъвка може да бъде произведен инча Това може да стане чрез онлайн магазина.

Понякога това се случва, че скъпата чистачка от надеждни производители, които не го правят бързо, той може да бъде причинен от небрежно боравене. Чистачки, изисква специални грижи, те са много капризни и деликатен, така че трябва да се справиш с тях правилно. Например, желателно е стъкло четка да изсъхне и четка основните врагове са пясък и лед.
Ако искате да удължите живота на предното стъкло, толкова често, колкото е възможно, за да го манипулира с разтвор на натриев карбонат, е желателно, че 15 до 20 процента. Но не разтворители или да използват една от друга, те могат да направят само вреда. Сега можете да откриете често модифициран каучук. По-добре е да не ги използват, защото те е работил за добри няколко дни и след това ще се работи още по-зле, отколкото старите.
Най-добре е да си купите чистачка в специализирани магазини и само добър и доказан компания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *