Много добър начин да победи роклята и зелено

Тази цветова комбинация изглежда свежа и спокойна. Тук се поберат различни нюанси на зелено, което от своя страна дава възможност да се покаже въображение при изготвянето комплекти модата. Например, можете да украсите с горчица рокля тече шифонени зелени съединител, мъниста и джантата. Не по-малко интересно да гледам и рокля, която се носи над рокля зелена жилетка или сако.

Синап и кафе – друг модерен комбинация. Жилетка или открадна сянка кафе компетентно ще победи приятен нюанс на роклята, което прави изображението по-елегантен и очарователен. кафе шоколад сянка може да се замени, ако желаете. Виж, за да състави, състоящи се от горчица къси рокли, шоколадови тънки презрамки, чанти и sharfika такива цветове.

За по-ефектно съоръжения подходяща комбинация от горчица с червено или бордо. Приглушените тонове на червеното в двойка с горчица рокля попълват изображението с ярки цветове и благородна атмосфера. Не се страхувайте да вземете дрехи в червен дизайн. Всички видове палта и наметала ще изглеждат чудесно взаимодействие с тази рокля цветове.

Leopard печат – друг цвят спътник, идеален за горчица. Изберете леопардови ленти за глава, шалове, колани, обувки и чанти с леопардови акценти. Любители на модата, които не се страхуват да се привлече вниманието на дрехите, може да е препоръчително да изберете роклята на леопард шлифер или палто. Но в този случай, самата рокля трябва да бъде кратко прекъсване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *