Видове настилки и подбор на подходящи подови настилки

Избор на материал за нов етаж и не сте сигурни? Подготвили сме сравнение на подови настилки, които обикновено се съберат. Ние можем да ви помогне да изберете най-подходящия материал. В нашия магазин в допълнение към всички етажи можете да опитате „на собствените си крака.“

е направен от дърво и PVC. Чрез комбиниране на дърво и PVC Twinson ви минава най-доброто от двата материала – естествен и топъл поглед от дърво, заедно с дълготрайност и лесна поддръжка на PVC.

Дървото е естествен и следователно правата на хората, които обичате. Искреността материал визия и докосване, приятна миризма на дървесина и свойства убедителни при избора на подова настилка много собственици, въпреки по-високата цена на дървесината дъска подови настилки.

Ламинираните паркети са по-евтини, а някои по-трайни от дърво. Все още продължава, но имитация на дърво. И тъй, когато се даде приоритет на ламинат, преди дървения под и се откажат от красотата на естествени материали?

Сред PVC подови настилки, не само Лино, но със сигурност е най-известният. Ако предпочитате ниската цена преди комфорт и комунални функции преди елегантност, изкуствени настилки ще служат най-малко 15 години. Текущ PVC етаж и те могат да изглеждат доста и правилна поддръжка да изглеждат добре дълготраен.

Килим може да не изглежда толкова удобно дюшеме, неговата поддръжка е труден и по-малко популярни напоследък апартаменти, но и в офиси и хотели имат килими незаменими.

В често се използват промишлени сгради и офиси изля етажа. Частично влезе в апартаменти и къщи, защото на следващия ден, след като те могат да ходят без по-нататъшно изменение на напълно равна повърхност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *