Далеч миналата дълго кола

Това е честа практика да се види кръглия автомобилен път с повече от десет години, и никога няма да пропуснете останалата част от приятел, който твърди, че има 400,000 км или повече в километража.
За да стигнете до такова дълголетие, обаче, е от съществено значение за поддръжка, с покупката на авточасти за очевидно влошаване на сигнала: по този начин, дълготрайност на автомобила се удължава. Изключително важно е, обаче, е и спазването на програмата за техническо обслужване, одобрена от производителя на превозното средство, особено периодичната ремонт на двигателя.

Европейското законодателство, освен това, се предвижда първи преглед след четири години, след което, като редовни двугодишни актуализации. В допълнение към задължителните ревизии, за последния вагон е необходима много често контрол на собствен автомобил.

спирачните накладки, филтри въздушни и маслени, свещи, батерията и регулатор на напрежение и други елементи, които могат да се влошат, следователно, трябва да придават особено внимание, както и на тялото, често пренебрегван неоснователно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *