Когато изтичането на петрола, газът може да придружава и спрей далеч

Капачката на вентила, известен също като капака на цилиндровата глава, има за задача защитата на разпределителния вал и трите клапи, монтирани в цилиндъра: вход, изход и инжектиране. Това е херметична, която не позволява на маслото да излезеш от мястото на двигателя безпрепятствено. В противен случай, е много топло, маслото на двигателя може да навреди на други устройства, които в околната среда.

Ето защо, капачката на вентила е оборудван с печат в притиска материала. За неговото изпълнение, в повечето случаи, ние използвахме тапата, тя вече е заменен от пластмаса фибри. капачката на вентила, от своя страна, е изработен от здрава пластмаса. Плътността на капачката на вентила е постоянно обект на ефекта на петрол, газ и топлинна енергия, елементите, които ускоряват износването, което го прави по-малко капачката против себе си. На тапата използва в реколта модели може лесно да се заменя от пластмаса влакно (ако той позволява проектирането, разбира се). Освен това наследникът проста. Все пак, не забравяйте да почистите внимателно капачката преди инсталацията. По този начин, печатът може да бъде натиснат по-добре срещу капачката, докато маслото, ще бъдат премахнати, без да причини щети.

капачката на вентила трябва да бъде постоянно проверява по отношение на наличието на пукнатини, които, ако станат твърде големи, те могат да причинят масло, за да прелее. Замяната може да се направи с малко усилия се изисква също така прости инструменти. Не забравяйте да се замени уплътнението на налягане. Ако търсите парчета от качествени части посетете нашия онлайн магазин, където ще намерите всичко необходимо: стартер, аксиален съвместно, сензори за натоварване клапан, шалче, и т.н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *