И задължителното правило е да носите дрехи с увереност

Облеклата за работа в офиса трябва да отговарят на основните правила на приетото в компанията облекло и също така да бъдат достатъчно удобни и удобни за работа. Разнообразие от костюми за панталони и поли, блузи, монтирани или хлабави якета, удължени жилетки и много аксесоари с нисък клас ще ви позволят да създадете свой собствен стил.

Собствениците на луксозна фигура не трябва да се поколебават да носят рокля, защото това е универсално облекло, което е подходящо за всички жени, най-важното е да се намери подходящ модел. Преди всичко, си струва да се отървем от стереотипа, че лятна рокля за жени задължително трябва да бъде свободна. Напротив, рокля-хаус на триизмерна фигура ще изглежда безформена и визуално само добави обем. Но монтираните рокли отлично подчертават достойнството на великолепната фигура.

Изборът на летни рокли, трябва да обърнете внимание на моделите с надвиснала талия. Тази рокля ще скрие корема и бедрата, а също така ще привлече вниманието към гърдите. така че опитайте да изберете рокли с акцент върху гърдите. Перфектният стил на лятна рокля за жени с буйни форми е трапецовиден или А-образен силует с подчертана талия под гърдите и V-образно или квадратно деколте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *