Индивидуален стил

консултирането не само помага за създаването на стилен образ за всеки ден, но също така дава съвети по темата за етиката и културата на поведение в отбора. Не бъркайте шивача с консултант, защото той не само превръща гардероба, но все още е психолог.

Момичетата, за да създадат бизнес стил, в никакъв случай не могат да се откажат от козметиката. Но и вие не можете да се усъмнете в него. Грижата трябва да бъде мека и последователна. Струва си да знаете, че служител на кантората е длъжен да носи чорапогащи или чорапи дори в непоносима жега. Липсата на този детайл е признак на лош вкус. И в студено време забравят за чорапогащи с руно. Освен това цветът на сутиена не трябва да се различава от цвета на блузата. Излишно на ризата ще бъде дантела, пайети и други малки дрехи.

Стил на бизнес жени

Мъжете трябва да гледат комбинацията от ризи и пуловери със сака. Желателно е да се придържате към консервативен стил. Вратовръзката трябва да е скъпа и от висококачествен материал. Не забравяйте за маншетите, коланите и красивите обувки. Класическото стриктно изображение ще ви помогне да се чувствате по-уверени в компанията на бизнес партньори.

Дрехи, нокти, косми – всичко трябва да бъде чиста и чиста. Правилно формираният корпоративен имидж винаги привлича клиенти и по този начин допринася за увеличаване на приходите на компанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *